In onze moderne werkplaats voeren wij alle reparatie & onderhoudswerkzaamheden uit.

Wij zijn gespecialiseerd in Mitsubishi, Subaru en Daihatsu

Verder zijn wij landelijk bekend om onze 4W Drive expertise.

Door 28 jaar ervaring en hoog gekwalificeerde medewerkers onderhouden wij u uw 4wdrive op de juiste wijze en garanderen wij vakkundige diagnose stelling.

 

APK vanaf

€ 29,50

 • APK Keuring
 • Roetmeting
 • Keuringsrapport
 • RDW Afmelden
 • enz.

Afspraak

 

KLEINE BEURT VANAF

€ 149,

 • Bandencheck
 • Olie verversen
 • Interieurfilter vervangen
 • Gratis APK
 • enz.

Afspraak

GROTE BEURT VANAF

€ 299,-

 • Bandencheck
 • Interieurfilter vervangen
 • Olie verversen
 • Gratis APK
 • enz.

Afspraak

[accordion] [pane title=”Car4Sure“]
Informeer naar deze unieke autozekerheidspolis. Bestaande uit een vastgesteld laag onderhoudstarief in combinatie met gratis garantie, gratis service en gratis mobiliteit. Voor informatie kom langs in onze showroom of
bel 0413 27 45 16.[/pane] [pane title=”Mitsubishi Assistance Package“]Mitsubishi Motors gaat verder dan alleen het verstrekken van garantie. Gedurende de 3 jaar fabrieksgarantie wordt uw mobiliteit ook verzekerd in heel Europa: mocht u onderweg assistentie nodig hebben vanwege een product-defect of aanrijding helpen wij u!

Deze assistentie varieert van hulp ter plekke, repatriëring naar AutoCenter Ben Voets, verzending van onderdelen, betalen van een overnachting tot zelfs vervoer naar huis per vervangende auto, trein of vliegtuig. Deze service is totaal kosteloos tijdens de garantieperiode.

Na deze garantieperiode houdt het voor ons niet op. Als deze periode namelijk voorbij kan de Mobiliteits Service verlengd worden, mits u uw auto laat onderhouden bij AutoCenter Ben Voets.

Vraag ons naar de voorwaarden of raadpleeg het onderhoudsmapje van uw Mitsubishi.[/pane] [pane title=”Garantie“]Mitsubishi Motors besteedt zeer veel zorg aan de productie en afwerking van elke nieuwe auto. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Mitsubishi één van de merken is welke keer op keer hoog eindigt in de betrouwbaarheids-statistieken.

In het zeldzame geval dat er toch iets stuk gaat, biedt Mitsubishi-Motors 3 jaar of 100.000 kilometer garantie op elke nieuwe auto, ingaande op de dag van de registratie. Deze garantie beperkt zich niet alleen tot alle mechanische en electronische componenten, maar is ook van toepassing op alle eventuele product-defecten.

Vraag ons naar de voorwaarden of raadpleeg het onderhoudsmapje van uw Mitsubishi.[/pane] [pane title=”Mobiliteitsgarantie”]Na afloop van de garantieperiode stopt normaal gesproken het Mitsubishi Assistance Package. Echter trouw wordt beloond; indien u uw Mitsubishi laat onderhouden door AutoCenter Ben Voets wordt deze service automatisch verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt met een maximum van 1 jaar of 15.000 kilometer.

Heeft u een Mitsubishi welke niet (meer) dealeronderhouden is? Geen nood, laat uw dealer een instapkeuring uitvoeren. Na deze keuring geeft een onderhoudsbeurt in combinatie met het uit de instapkeuring voortvloeiende advies recht op Mitsubishi Mobiliteits Service.

Zelfs wanneer u een Diamond Class Occasion koopt bij ons ontvangt u de Mitsubishi Mobiliteits Service. Deze groep klanten kunnen ook weer bij iedere voorgeschreven onderhoudsbeurt, mits uitgevoerd bij AutoCenter Ben Voets, aanspraak maken op deze unieke service.

Vraag ons naar de voorwaarden of zie het polisblad dat bij de uitgifte van de Mitsubishi Mobiliteits Service Pas verstrekt wordt.[/pane][pane title=”Verzekeringen“]Wij analyseren de risico’s en adviseren bij het afdekken hiervan. In overleg kunnen wij ook de verzekering overbrengen. In geval van schade zijn wij uw vertrouwd aanspreekpunt, maar ook bij herstel van schade en het verzorgen van vervangend vervoer. Daarnaast handelen wij uw schade desgewenst rechtstreeks af en zijn wij uiteraard aangesloten bij schadegarant. (embleem van schade garant en focwa)[/pane][/accordion]