Aanpassingen i.v.m. Coronavirus
Ook wij handelen conform de opgelegde corona maatregelen en verzoeken u ons bedrijf alleen op afspraak te bezoeken. Om zo uw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen. Verkoop en offertes zijn ook per e-mail of what’s app mogelijk. Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op info@4wdvoets.nl of 0413-274516. Blijf gezond. Groeten, Team 4wd.nl
Financieringen 2018-01-04T13:10:32+01:00

Financieringen

Uw nieuwe auto financieren?

Direct rijplezier, zonder eerst lang te sparen? Dan is een financieringsoplossing op maat de oplossing voor u. Zo houdt u zelfs geld over voor overige wensen.

Wij bij Ben Voets werken samen met diverse financiering instellingen en regelen voor u de best passende oplossing . Met een financiering van Ben Voets verzekert u zich van zowel een goed product als van een snelle en probleemloze ondersteuning. Alles regelt u onder één dak. Santander combineert hoge kwaliteit met lage kosten en professionele kennis met persoonlijke aandacht, ongeacht welke financiering u kiest.

De mogelijkheden

Uw financiële positie vraagt om een goed, persoonlijk financieringsplan. Met Huurkoop en Doorlopend Krediet bieden wij u een breed en gevarieerd pakket van producten, die net als uw nieuwe auto perfect bij u passen.

Vergelijk & test proefrit

4WD VOETS heeft alle modellen uit voorraad leverbaar en u bent 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) welkom om uw favoriete model te testen of te vergelijken.

Maak een afspraak